Over ons

Welkom

HairCare Pro is dé plek waar de professionele kapper en instituten voor kappersopleidingen samenkomen. Ons platform biedt een breed scala aan innovatieve producten die niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook budgetvriendelijk, zodat elke kapper geholpen wordt bij het leveren van de ultieme verzorging aan hun klanten.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee kappers dagelijks worden geconfronteerd en streven ernaar om hen te ondersteunen met de producten op de markt. Of het nu gaat om hoogwaardige kleuringen, stylingproducten of cutting-edge technologieën, bij HairCare Pro vinden kappers alles wat ze nodig hebben om hun vakmanschap naar een hoger niveau te tillen.

Ons doel is om kappers te ondersteunen bij het creëren van een complete ervaring voor hun klanten, waarbij het niet alleen om het kapsel gaat, maar om het hele proces. Door samen te werken met toonaangevende merken en experts uit de industrie, streven we ernaar om de standaard in kappersverzorging te verhogen en klanten de ultieme verzorging te bieden die ze verdienen.

Sluit je aan bij HairCare Pro en ontdek een wereld van mogelijkheden om jouw salon of opleidingsinstituut te transformeren en je klanten de perfecte look en ervaring te bieden.

Geschiedenis

In 1964 richtte de vader van Suzy een groothandel op in kappersbenodigdheden. Deze onderneming, Marval & Vincent, zou later evolueren tot een productie- en import-exportbedrijf van haar- en lichaamsverzorgingsproducten. In de tussentijd had Suzy een succesvolle opleiding tot haartooispecialist afgerond en werkte ze enige tijd als professionele kapster.

Later trad ze toe tot het bedrijf van haar vader.

In 2015 nam Suzy samen met haar echtgenoot Michel het bedrijf over van haar ouders. Het assortiment bleef lange tijd ongewijzigd, maar bij een bezoek aan een bestaande leverancier in Italië viel het merk EVELON PRO op, en begon het terug te kriebelen. Suzy en Michel besloten terug te keren naar de roots.