Over Evelon Pro

Het merk Evelon Pro is een Italiaans merk van professionele kappersproducten en biedt een professioneel en budgetvriendelijk antwoord op de voortdurende evolutie van de markt. Het omvat een uitgebreid assortiment oplossingen gericht op de verzorging en schoonheid van het haar, met een brede selectie kleuringen, kleurondersteunende en verzorgende producten.

De Diepste Kleuring

Het "flagshipproduct" van het merk is ongetwijfeld de CLR Colouring Cream. Dankzij de toevoeging van extra zuivere pigmenten zijn de kleuringen zeer dekkend en stabiel. Ze behouden hun kracht langdurig, zelfs onder stressvolle omstandigheden zoals zon, zee, strand, regen en kou. De formule, verrijkt met Arganolie en Aloë Vera extract, regenereert de haarvezel en zorgt voor ultieme zachtheid, glans en vocht. Met 67 beschikbare tinten biedt het kleurenpad meer dan alleen het verven van het haar; het levert een ware reconstructie-therapie die het haar regenereert en zijn vitaliteit en pracht teruggeeft. CLR Colouring Cream kan 1 op 1 worden gebruikt met Evelon Pro volume 10, 20, 30 of 40 en is perfect compatibel met andere kleuringen.

Hoe werkt het?

De kleuren (en kleur-ondersteunende shampoos) van Evelon Pro zorgen door hun zuurgraad ervoor dat de haarschubben maximaal open komen te staan, waardoor de zuivere pigmenten van alle Evelon Pro kleuringen diep in het haar kunnen doordringen. Hierdoor zijn de Evelon Pro kleuringen zeer dekkend en behouden ze langdurig de kracht zoals de kapper heeft bedacht en geadviseerd. CLR Colouring Cream is van uitzonderlijke kwaliteit en biedt een oplossing voor de meest uitdagende kleuringen.

Verzorging

Een krachtige kleuring vraagt natuurlijk ook om een topverzorging. Evelon Pro heeft hiervoor een reeks producten ontwikkeld die de kleuringen nog beter tot hun recht laten komen en het haar nadien optimaal verzorgen.

Deze omvatten:

° Shampoos: post color, zilver, keratine & deep cleaning

° Maskers: post color, zilver & keratine

° Conditioner: deep cleaning

° 10 in 1 Spray mask

° Infinity Repair (9 seconden)

° Liquid Crystal: Argan & Baobab

° Voedingsproducten met vitamine E, Baobab-olie en gember

 

Voor styling biedt Evelon Pro producten zoals:

° Finishing Cream Gel

° Hair Spray & Mousse

 

Daarnaast zijn er extra kleurings-opties beschikbaar:

° Colour Mask (uitwasbaar): zwart, kastanje, honing, zilver, rood en roze

° Hydrogene Peroxyde Cream in volumes 10, 20, 30 en 40

° Bleaching Powder.